Scorpions – Acoustica – LP

849  849 

„Acoustica“ je album německé hard rockové kapely Scorpions z roku 2001.

Katalogové číslo: 889854069810 Kategorie: , ,


Seznam skladeb

Disc: 1 – LP
A1. Loving You Sunday Morning
A2. Is There Anybody There
A3. The Zoo
A4. Always Somewhere
A5. Life Is Too Short
B1. Holiday
B2. You & I
B3. When Love Kills Love
B4. Tease Me, Please Me
B5. Dust in the Wind

Disc: 2 – LP
C1. Send Me An Angel
C2. Under the Same Sun
C3. Rhythm of Love
C4. Back To You
C5. Catch Your Train
D1. I Wanted To Cry (But The Tears Wouldn’t Come)
D2. Wind Of Change
D3. Love of My Life
D4. Drive
D5. Still Loving You
D6. Hurricane 2001