Buddy Guy – Damn Right, I’ve Got The Blues – LP

619  749 


Skladem (dostupné na objednávku)

Katalogové číslo: 8719262023444 Kategorie: , , ,


Seznam skladeb

A1. Damn Right, I’ve Got the Blues
A2. Where Is the Next One Coming From (feat. Mark Knopfler)
A3. Five Long Years
A4. Mustang Sally (feat. Jeff Beck)
A5. There Is Something on Your Mind
B1. Early in the Morning (feat. Jeff Beck & Eric Clapton)
B2. Too Broke to Spend the Night
B3. Black Night
B4. Let Me Love You Baby
B5. Rememberin‘ Stevie