Tom Jones – Surrounded By Time – 2 LP

784  949 


Katalogové číslo: 602435066257 Kategorie: ,


Seznam skladeb

Disc: 1 – LP
A1. I Won’t Crumble With You If You Fall (Bernice Johnson Reagon)
A2. The Windmills Of Your Mind (Michel Legrand/Alan & Marilyn Bergman)
A3. Popstar (Cat Stevens/Yusuf Islam)
B1. No Hole In My Head (Malvina Reynolds)
B2. Talking Reality Television Blues (Todd Snider)
B3. I Won’t Lie (Michael Kiwanuka & Paul Butler)

Disc: 2 – LP
C1. This is the Sea (Michael Scott)
C2. One More Cup Of Coffee (Bob Dylan)
C3. Samson And Delilah (Tom Jones, Ethan Johns, Mark Woodward)
D1. Mother Earth (Tony Jo White)
D2. I’m Growing Old (Bobby Cole)
D3. Lazurus Man (Terry Callier)