LP (Laura Pergolizzi) – Live In Moscow – LP

660,33  799,00 

LP vydává živé album Live In Moscow konečně i na vinylu.

Katalogové číslo: 4050538626445 Kategorie:


Seznam skladeb

Disc: 1 – LP
A1. Dreamcatcher
A2. When We’re High
A3. Dreamer
A4. No Witness / Sex On Fire
B1. The Power
B2. Die For Your Love
B3. Tightrope
B4. One Night In The Sun
B5. Girls Go Wild

Disc: 2 – LP
C1. Recovery
C2. House On Fire / Paint It Black
C3. Other People
C4. Shaken
D1. Special
D2. Muddy Waters
D3. Strange
D4. Lost On You