Dylan Bob – Triplicate (Limited Deluxe Edition, 2017) – Vinyl

726,36  799,00 

Dostupné na objednávku.

Katalogové číslo: 889854135119 Kategorie:


Jde o trojalbum, jehož jednotlivé části mají samostatné názvy: ‘Til the Sun Goes Down, Devil Dolls a Comin’ Home Late. Jako producent alba je uveden Jack Frost, což je Dylanův pseudonym, který používá jako producent svých alb.

Seznam skladeb

 Disc: 1 – LP – ‘Til the Sun Goes Down
A1. I Guess I’ll Have To Change My Plans
A2. September of My Years
A3. I Could Have Told You
A4. Once Upon a Time
A5. Stormy Weather
B1. This Nearly Was Mine
B2. That Old Feeling
B3. It Gets Lonely Early
B4. My One and Only Love
B5. Trade Winds

Disc: 2 – LP – Devil Dolls
C1. Braggin’
C2. As Time Goes By
C3. Imagination
C4. How Deep is the Ocean
C5. P.S. I Love You
D1. The Best is Yet To Come
D2. But Beautiful
D3. Here’s That Rainy Day
D4. Where is the One
D5. There’s a Flaw In My Flue

Disc: 3 – LP – Comin’ Home Late
E1. Day In, Day Out
E2. I Couldn’t Sleep a Wink Last Night
E3. Sentimental Journey
E4. Somewhere Along the Way
E5. When the World Was Young
F1. These Foolish Things
F2. You Go To My Head
F3. Stardust
F4. It’s Funny To Everyone But Me
F5. Why Was I Born

Další informace

Hmotnost0.2 kg